Někdy
Anotace: Malování síly 2022
Mám chuť se zachumlat,
když je venku mlha.
Není si s kým povídat,
pokoj plný ztrát.
Bez slunce není nálada.
Uklízím prach na věcech,
které nikdo nehledá.
Zavřená bez návštěv
a holá prázdnota.
Ani pískat neumím,
abych zahnala splín.
Přehršle všeho
bez dramatizace textů
herečka uvnitř ztrácí
vydlážděnou cestu.
Těkám a hledám
svěží mír.
Snad báseň napsat umím.
Tím se projevím.
Smutek nejde vpít.
Koloběh krystalu
v záhonu čilých much.
Adie, kdy už nahoru odlétnu
nebo najdu lásky pluh?
Slyšíš ty vzdálený?
Dáš radu nebo noviny?
Spisovatelka
je
plná
smutné
kocoviny.
15.11.2022
Přečteno 151x
Tipy 35
Poslední tipující: Misha, o3_gambit, jort1, Tomcat, Stanislav32, Marťas9, IronDodo, Helen Mum, CULIKATÁ, Psavec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)