Pivo prokládám destiláty
dnes v noci chci být rozevlátý
V lednu první volná sobota
zvraty profesního života
právě s krizí středního věku
mě defenestrují bez vděku
z mnoha přemnoha zaměSTnání
leckdy se lkání neubráním
ach
Já mám suchý leden a celý leden suchý kašel...
nevím co mě sere víc:)
Užívej drobnosti!
28.01.2024 03:02:46 | Žluťák
Jejda, snad tě ti divadelníci nezlobí. Držím pěsti, ať dojdeš příteli štěstí.
27.01.2024 22:02:22 | kozorožka
já se na to letos vykašlu...v půlce února máme sraz s kámošema z gymplu, tak přece nebudu sušit hubu...dám si frajersky suchý březen :D
27.01.2024 21:48:45 | stormeater