ten den mi radši ani nepřipomínej, to se roztříštily nohy, ale už je to za mnou, hlavně že se neroztříští dušička... a to je ta básnička o oranžovým poutníkovi na nebi nebo ještě přiletí smutné ufo?
Dneska už jsem vložila dvě své smutné. V sešitu mám další. Já neumím psát veselé.
Já jsem prostě taková. Děkuji za komentář a včerejší psaní. Velice potěšilo.