počin se mi nelíbí, jelikož nějak stlačuje (snad i škodolibě) člověka na nižší úroveň, nicméně je básnička promyšlená a správně nazvaná
29.01.2024 07:11:01 | Ezop
dvojitá mysl...to věřím, že je peklo... mně naprosto stačí ta jedna...i tak jsem z ní někdy "do blázniva" a na prášky...
Žužlám placebo, většinou lentilky, jsou barevný a to se mi líbí...antiperle by byly nudně bílý:-)
Kluku, jestli je tohle realita, drž se!!! A jestli není, skvěle jsi ten svět dvou "dal".
28.01.2024 16:20:47 | cappuccinogirl