Samota
Samota je bezpečí
před strachem zvenčí.
Celý den rutina,
protože nic jiného nezbývá.
Bolest, o které se nemluví.
Jen mlčí.
Kdo zavolá?
Já už nikoho nečeká.
Pomalu si zvyká
a ve stínu dožívá.
Už zas prší
jako duše ponurá.
Třeba i smutek
jednou okorá
a budou na něj dva.
Opona se zavírá.
Přečteno 136x
Tipy 30
Poslední tipující: Misha, mravenec, Anfádis, Tomcat, Iva Husárková, Kan, Fialový metal, Marťas9, IronDodo, cappuccinogirl, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)