Chtěla bych
Alespoň vidět Tvůj stín
mezi oblohou i zemí.
Snít, že šance bude
k žárům políbení.
Odpovídá obraz
a němé stěny.
Vrávorám mezi dny.
Ty jediný,
mnou vyvolený.
Chybíš
a v hlavě zníš.
Ale to už dávno.
Ach dávno - víš.
Promiň, že stále myslím na Tebe.
Láska je daleká
a prosí o druhé nebe.
Slza krotí
sněhobílé saze.
Přečteno 117x
Tipy 37
Poslední tipující: Misha, Paulín, Ďábel sám, Iva Husárková, enigman, martinaV, Marťas9, Rafinka, RadekČ, cappuccinogirl, ...
Komentáře (0)