Sakra tak moc smutná. To je dost těžký pak z toho najít nějaký únik do veselejšího dne.
21.02.2024 19:06:44 | Paulín
trošičku posmutněné, ale výborné. "Kde je červí díra úniku?" Sám hledám a nenacházím. Rád Tě čtu. Jen tak dál mkinko
09.02.2024 09:02:51 | Pablo Kral
Jituško tvé srdíčko je hřejivé pro vše co dýchá kolem... Diky za něj...
08.02.2024 19:14:26 | Marťas9
Mkinko, tahle je bolavá, je v ní kus hodně těžkýho životního... vždycky si musí člověk najít něco, co mu pomůže vše zvládnout. Láska k lidem okolo hřeje nejen je, ale i toho, kdo ji cítí. A modlitba vnáší klid do duše.
Pohlazení posílám a obětí, k tobě do Prahy... ty předáš dál, vím.
08.02.2024 12:27:39 | cappuccinogirl
Děkuji a přeji vše dobré.tvuj komentář velice potěšil a já zas tebe zdravím z Prahy do Olomouce.
08.02.2024 12:34:24 | mkinka