Mlčí,
jen chladný pohled mluví
slovy,
co city ženou do záhuby.
Ostnatý drát nezájmu
hnízdo lhostejnosti
hlídá.
Tam, kde se každé ráno
přehlížení snídá.
Odcházíš,
nebo chceš přidat?
jestli jsou ještě ty lívance, tak.. maličko odlehčení těžkého tématu..
09.02.2024 08:48:21 | Otto Mann