Kočka jen sedí a tiše přede, ale nic neupřede. Taky znám s tou naší kočkou.
21.02.2024 19:04:13 | Paulín
Brzo přijde jaro, sluníčko zahřeje a přítel slůvkem pohladí (ten bez ohledu na počasí...) PPÚ
09.02.2024 20:51:19 | Tomcat
Posílám pohlazení po duši. Smutek je zdá se tvým údělem. Mým zase hledání smyslu. Ale smutek je vždy poblíž, jako stín. Tak se snažím točit k slunci, aby byl za mnou. Ale někdy slunce za mraky není vidět …
09.02.2024 11:27:31 | kozorožka