Láska složitá
Anotace: Malování slovy 2022
Táhlá je láska
ve formaci
astrálních těl.
Obraz i dílo
v lůně mistra.
Ryzí duše čistá.
Známe ztráty
i útrapy života
a cesta naše
budí slzy
i drží jí pouta.
V bolesti rodí se láska,
aby rozprostřela se
v minovém poli soužení.
Atak zamilování.
Slzy tečou
bez vidění.
Duše se klátí
z mříže muk.
Srdce dělá.
Ťuk a ťuk.
Hlava se potí
a bojí,
že cíl je v nedohlednu.
Verše padají
na známou adresu
a svět anonymní
neodpovídá.
Jsme originální
jako tahy štětce,
a přesto spojeni.
Prosím, ozvi se,
dávný ctiteli.
18.05.2022
Přečteno 164x
Tipy 34
Poslední tipující: Misha, Paulín, RadekČ, Prokletý Básník, Jan Kacíř, Narragan, Ďábel sám, Iva Husárková, Rafinka, zde.neck, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)