Tak smutné, jdi si někam na výlet, nebo si najdi kamarádku, zatím. Přeji hodně štěstí.
20.02.2024 20:26:20 | Paulín
Umět žít sám je bonus, připravenost, udělej si z toho výhodu Jituš. Pak se k tobě přiblíží i druhá polovina. Připusť, že změna je možná a zvyk nemusí být železná košile. A kalendář dej do šuplíku, na jeho místo s odlehčením stopku vína :-)
14.02.2024 11:33:11 | Vivien
Na smrt ještě nemysli, jsi mladá kočenko, co by si bez tebe počli kočičky.
Máš tady nás a je,
vyžeň myšlenky zle,
nikde to není růžové...
14.02.2024 08:38:57 | Marťas9
Já myslím, že se musíš zaměřit na myšlenku, že bude zase líp, ještě za života, pak budeš mít šanci to změnit.
Pláč a čekáni na smrt... to nikomu nesluší.
Pěkný den, mkinko:-*
14.02.2024 07:44:31 | Žluťák
Děkuji za slova útěchy. A též děkuji, že čteš mou melancholickou poezii.
14.02.2024 07:47:35 | mkinka