Noc
Anotace: Jedné temné noci jsem se nudil…
Noc již na kahánku má,
ráno zas bude tráva zrosená.
Však luna stále střeží noci klid,
ještě v posteli je prostý lid.
Již nešťastníkům toho kraje,
černá vlajka noci vlaje.
Již čekají na svítání,
nechtě rušit sladké spaní.
Přečteno 129x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, o3_gambit, Psavec, Chane, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)