Anotace: Deprese feťáka...
Moje myšlenky dělají mi starosti,
Den co den dohánějí mě deprese a úzkosti.
Asi už mám narušenou osobnost,
Už neznám svou pravou totožnost.
Kdyby to šlo z hlavy vymazat ty noční můry,
Ve snech mě chtějí zabít příšery a stvůry.
Moje duše je plná negativní energie,
Nepomohli ani odborný terapie.
Další nový den a život bez cílu,
Už nenacházím nikde v sobě novou sílu.
V depresi sama, ve tmě v pokoji sedím,
Co dál semnou bude, apsolutně nevím.
Kolík takových chvil depresivních ještě unesu?
A kolik zklamání ještě přes srdce přenesu?
Život můj je plný nátlaku a stresu,
Už zase cítím jak upadám do temna, cítím jak se třesu.
Tělo bez duše, duše bez svědomí, svědomí bez srdce,
Tohle je konec života, tohle není od života lekce.
V pokoji je tma, a ty ze světa potichu odcházíš,
S myšlenkou, že na svět nepatříš a nikdy se nevrátiš.
Kto sa dnes dokaze pozriet do zrkadla,
zajtra sa dokaze odrazit od dna.
Dala si tu uprimny pohlad do zrkadla...
22.04.2024 15:30:20 | P.Balam
..kdysi jsme si mysleli, že svět patří nám...a ted naopak, že na svět nepatříme my...;-) oboje je nesmysl...ale pěkně jsi depku popsala.
15.02.2024 17:25:25 | Marten
Moc děkuji, že se ti má básnička líbí... Vážím si a jsem vděčná každému, kdo si mé verše přečte, okomentuje... Takže ještě jednou a od Srdce DĚKUJU
15.02.2024 23:51:15 | ToxicVerun
pekná báseň ono každý musí bojovať sám so svojimi démonmi i keď podpora milovanej osoby je veľmi vítaná vyrozprávať sa je veľmi dobrý začiatok prajem ti veľa lásky a priateľstva
15.02.2024 10:04:57 | IronDodo
Moc ti děkuji za hezký a kladný komentář, a zároveň i já tobě přeji mnoho lásky a přátelství :)
15.02.2024 13:52:52 | ToxicVerun