Zatím to postačí, ale co dál, je to moc smutné. Dívej se víc kolem sebe, kdo hledá najde.
20.02.2024 20:22:29 | Paulín
Jituško zahřej srdíčko jakýmkoliv štěstím,
ono Ti to vrátí jakýmkoliv objetím. Pa a dobrou noc
15.02.2024 22:24:21 | Marťas9
Koupila jsem si květiny a dostala Valentýnku...písemnou..Život nám mnohdy nedává vše co si přejeme..ale dává nám toho mnoho. Tobě..slova do básně a pohled...ve kterém zachycuješ momenty všedního života..otevřeš k sobě úsměv a úleva..Ti v pohlazených...komentářích..k srdci dopluje. Opatruj se Jituško *:)
15.02.2024 12:21:40 | jenommarie
Děkuji a objímám, Maruško. Vždy slovem hladíš.
15.02.2024 12:29:53 | mkinka
Hlavně ten poslední verš je moooc krásný...
15.02.2024 11:32:05 | Chane