Konečná, prosím, nevystupuj ....
Zavrtěla jsi hlavou
nesouhlasíš a já jen vidím
přeliv vlasů
nepromluvím
tak jako už tolikrát
bojím se svého hlasu
sedneš si na výsluní
možná ani netušíš
že ti tam stále místo držím
chci se na tebe nepřetržitě dívat
s dechem pohupovat na hranici možností
jenže to nevydržím
a zase se topím
žádná voda
žádný kyslík
žádné naděje
čekání na zázrak
jestli se tvůj obličej
znovu usměje
zamykáš se na tisíc západů
s těžkým klíčem na krku
k zemi se ohýbám
pláču slzy z minulosti
sám nevím jestli ještě
své nohy rozhýbám
a odejdu středem
zoufalství
bez ambicí být zase šťastný ...
Přečteno 146x
Tipy 15
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Marten, Psavec, cappuccinogirl, RadekČ, o3_gambit, Acortai, Chane, Marcone, mkinka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)