Loučíme se.
Objetí malých rukou,
pusy na tvářích.
Na hrudi balvan
srdce tiskne.
Neuhlídám.
Smutek v očích
polibek ze tvých rtů
Kradu
Dítě jiné ženy
Muž, co nepatří mi
Pár dní smíme
Být spolu
Spolu
A pak jste pryč
A nikdy nevím
Jestli to není
Naposled
Rád bych řekl, že v tom napětí je jisté kouzlo, ale... asi ne, co?:-)
Pěkná, Lexi.
18.02.2024 21:57:20 | Žluťák
Asi máš pravdu, jisté kouzlo to má, ale klidně bych ho oželela :). Díky za zastavení
19.02.2024 15:20:39 | Lexi