Pražská
Ráno procházím
okolo Náměstí Míru.
V hlavě počítám ulice.
Možná v písmenkách
je kus světadílu.
Jdu do pekárny
a koupím si buchtu.
A slyším za sebou.
Mami, mami.
Není to pro mě.
Kolaps žhne.
Už nemám chuť k jídlu.
Zkoumám radost druhých lidí.
Pro mě není.
Úterý.
Úsměv a další kus herectví.
Večer padnu v zoufalství.
Samota děsí.
Děti, děti.
Přečteno 149x
Tipy 32
Poslední tipující: Ďábel sám, Misha, kozorožka, Paulín, Stanislav32, IronDodo, Iness, jort1, RadekČ, cappuccinogirl, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)