Na nohou okovy, co nejsou vidět.
Pocit chátrající budovy
místo křídel v duši sdílet.
Pohled ze špinavých oken i barvy snímá,
z oprýskaných zdí proudí jenom zima.
Barák na odstřel všemi opuštěný
vzpomínkami dýchá,
i když drolí se mu stěny.
...nohy v poho, ale hlava...;-) nejhorší únava je psychická...
22.02.2024 16:35:43 | Marten
Moc pěkná, Marťo. Doufám, že proběhne rychlá 'rekonstrukce domu' a vše bude zase dobrý;-)
22.02.2024 15:33:26 | Žluťák
Únavu chápu, je mi blízká
22.02.2024 15:04:39 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?