Nostalgie
Peříčka vlaštovek
Jemná jak dětský smích
Zůstala v polích jako vděk
Od ptáků, daleko teď na cestách svých
V pokoji matný svit žárovek
Z vůně krbu a růží jsem si kýchl
Slzy smyly mi barvu z duhovek
Kraj spí, pod sněhem ztichl
Připomeň mi měkkost pohovek
A zář v očích tvých
Jak byl jsem tam rád a svoboden
Řekni, že nežil jsem jen v iluzích
Zbyl mi už jen tvůj duch
Němý a uvězněný ve fotografiích
Za tebou zůstal těžký vzduch
A červi žijící v tvých ostatcích
Kraj dávno už zapomněl
Chlad do srdce mu dýchl
Objetí, při kterém jsem se chvěl
A nad osamělým hrobem vzdychl
Přečteno 183x
Tipy 7
Poslední tipující: Pacik, o3_gambit, Sonador, J's .., Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)