Bolest
Anotace: Tak překrásný pocit to byl, když bolest jsem ještě cítil.
Tak překrásný pocit to byl,
když bolest jsem ještě cítil.
Připomínala mi, že jsem žil.
Pocity mé, že jsem nezabil.
Tolik krve prolil ten boj.
Teď už po všem je, neboj.
Už necítím lásku či smutek.
Už nemám radost, a ani vztek.
Přečteno 188x
Tipy 7
Poslední tipující: Anezka.M, IronDodo, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)