V srdci mém tichý křik zní,
slova, co Ti říkám, pro Tebe nic neznamenají
Vzpomínky, jak sladké víno mě opíjí,
ale láska se z našich srdcí ztratila
Nemiluji Tě více, to je pravda tvrdá,
v očích Tvých už není ta ztracená zář
Sním o časech, kdy náš svět byl krásný,
ale lásku ve Tvém vášnivém pohledu tu dnes nenajdu
Srdce mé žal skrývá,
v tichu noci splývá
Nemiluji Tě více, to říkám Ti dnes,
láska nás opustila, v temné černé noci zmizela
Vzpomínky na lásku však zůstanou,
v srdci mém vždycky budou
Přestože už mě Tvoje láska minula,
v duši mé stále něco pozůstává