Melancholická
U hradeb čeká
dívka rozcuchaná,
co neví,
že za rohem jí štěstí čeká.
Jen mlčí
v harmonii historie.
Těžká doba.
Slzy si
za polární záře myje.
Vidí rytíře
a necítí se sama.
Náhle je jiná doba.
Chce tam zůstat
a být milována.
Možná to brnění
dodá energii
i vůli žít.
I tam vidí smrt,
co se nedá obejít
či překročit.
Bere si šátek
a odchází.
Dno života krvácí.
Přečteno 108x
Tipy 26
Poslední tipující: Paulín, mravenec, Jan Kacíř, Misha, Pacik, o3_gambit, Tomcat, cappuccinogirl, Fialový metal, Kan, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)