Ticho.
Ticho, co bolí do duše.
Už zase jsme si všechno řekli?
Ještě jsme tu,
V tom tichu,
jež srdce umlčelo.
Jen hořkost
Samota ve dvou
A nekonečný smutek
Cesta se v mlze ztrácí
Kdo ví, zda ještě chceme
po ní někam jít?
Není lepší si najít jinou cestu?!
10.03.2024 19:31:46 | Mersi