Anotace: Mezi ty dusičky patří, už tři roky, i Tvoje maminko. Děkuji Ti za ochranu...
Duše
Nebe,
v něm
místo hvězd,
mnoho duší
stráží
zbytek rodiny.
Dohlíží na ně,
je to jejich
úkol jediný.
Díky Bože
za ochranu.
Moc mi
dušičky chybí...
Nikdy se z toho
nedostanu.