Bílá noc & černý den
Noc je bílá jako den
Ve dne mě děsí černý sen
Ten sen, co duši mou požírá
Ten den, kdy mé já znova tisíckrát umírá
Noc je bílá jako den
Ve dne mě děsí černý sen
Ten sen, co oči mé oslepí
Ten den, kdy všechny mé bolesti otupí
Noc je bílá jako den
Ve dne mě děsí černý sen
Ten sen, co naděje pohřbívá
Ten den, kdy ze mě nic už nezbývá
Noc je bílá jako den
Ve dne mě tíží už jen sen…
Přečteno 78x
Tipy 9
Poslední tipující: paradoxy, cappuccinogirl, IronDodo, mkinka, fisus
Komentáře (0)