Život je vězení
V roce 2021
padla přes noc
depresivní sbírka.
Stohy matematických vzorců
běhaly bez konce.
To nekonečno
v bdělosti rýsovalo
mučené plátno.
Pastelky se lámaly
v zuřivosti kostí.
Samota sežrala duši.
O pár let později
miluji hlínu.
Ta dá peřinu
a útěchu v nitru.
Jednou mi dá slast,
že budu moci zemřít.
Teď ještě ne.
Kalich bolesti
si nesu do hrobu
a za pár hvězdných let
se usměji.
Teď prosím.
Nemohu.
Mám ještě námrazu.
V noci zimnice.
Nápory pláče.
Nicota
a děs
pro bezcílného hráče.
Koláče nechutnají.
Cítím pocit viny.
Jak z betonu
se mé sny nevzpamatovávají.
Kdy už bude konec
ve světě bez nadějí?
Mlčím.
V dlani mě utišují
němí ptáci.
Ticho.
To ticho ničí.
Svět za hranicí
bez perspektivy.
Ztráta víry.
Nic a nic.
Já brečí.
Přečteno 163x
Tipy 35
Poslední tipující: mravenec, Jan Kacíř, Paulín, Misha, Tomcat, Anfádis, Kan, cappuccinogirl, fisus, RadekČ, ...
Komentáře (12)
Komentujících (5)