Dívali jsme se
Dívali jsme se na film,
kde umřel hrdina.
Já byla ubrečená.
Ty jsi mě hladil
a miloval až do rána.
Tehdy jsem byla
ještě šťastná,
že jsem žena
z krásných slůvek polapená.
Nyní nespím
a hlídám pouliční lampu.
Televize nehraje
a Ty nepřicházíš.
Ticho, prázdno
a truchlivé nic.
Bez Tebe neumím žít.
Co příště?
Zakázat si se zamilovat.
Bude to fungovat?
Brečím do klína.
Uteklo mládí
a zavřela se hvězdná brána.
Zase sama a znovu uplakaná.
Přečteno 83x
Tipy 30
Poslední tipující: mravenec, Jan Kacíř, zdenka, Misha, Anfádis, Paulín, Iness, Marťas9, Psavec, Marten, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)