Ponuré ráno
Vlak řinčí
v souzvuku
nahrávek života.
V puse zůstává věta
o konečné.
Promiň.
Chtěla jsem jet dál.
Píská výpravčí.
Vně i uvnitř stálý žal.
Žádné věci,
co umí rozesmát.
Dožít
a před propastí
se zastavit
i ruce si nezlámat.
Je na život reparát?
Přečteno 117x
Tipy 40
Poslední tipující: Misha, jort1, Frr, Sonador, mravenec, Iva Husárková, kozorožka, Paulín, Anfádis, fisus, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)