Bolest
Zemřelo v tobě i ve mně
Naše dítě nedostalo šanci
Za něj na světě řeka slz, propast bolesti
Budiž mu lehká země
Z nás dvou citoví ztroskotanci
Život kráčí, ale stále dál
Nikdy nebudu ten, co něco vzdal
S rozbřeskem slunka hledím výše
Držíc tě za ruku ve své hrdé pýše
Budu ti vždy oporou
I když zlobit se s osudem, tou velkou potvorou
Věřím, že čeká nás mnoho radosti
Dnes uléháme a za hlavu házíme veškeré starosti
Bude to ve mě a i tobě
Navždy...
Přečteno 117x
Tipy 13
Poslední tipující: Anezka.M, Marťas9, martinaV, Psavec, o3_gambit, Tomcat, mkinka, Chane
Komentáře (0)