předstíráme...
s rukou kolem ramen
v zatáčce slyšíš jen amen
pak nesměle obeznámen
s prastarým puncem
kam nedosvítí slunce
prostíráme...
všem pole, louky, dům
a inspiropenisům (:-D)
vzkázat bych chtěl
že sranda není na příděl
a prd fuckt vážně proletěl
mokrý kámen...
prstýnky a hřídele
jako samet z prde.e
ale stejně žijem
carpe diem...