Slzy
Anotace: Zklamání z lídí...
Slzy stékají dolů po mé tváři,
mokré skvrny zas mám na polštáři.
Nejde však přestat, už oči mě pálí,
zklamání se lidé nejvíce báli.
Začíná nový den, další utrpení,
více snad bolesti v mém srdci není.
Lidé mě zklamali známí i cizí,
poslední slza z oka mého už mizí...
Komentáře (2)
Komentujících (2)