Bolest na přehledných místech
Bolí mě v kříži
ale to nemá
takový dopad
jak kdyby to řekl
Ježíš
Bolí mě v krku
hrdlo střílelo
ostrými slovy
dost z vás jsem trefil
ježiši
Bolí mě nohy
cítím se jako úplně
zbytečná coura
levá pravá
cukr káva
Bolí mě srdce
každý úder
se mi vrací
v ozvěnách
tvých slov
Přečteno 96x
Tipy 14
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Loveless, Sonador, martinaV, cappuccinogirl, Psavec, Chane, paradoxy, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)