...dej tomu hezčí jméno, třeba jarní únava...;-)a odpočívej vystresovaný hlavě...na jaře je tolik krás...ted právě.
27.03.2024 17:32:54 | Marten
Jituško milá, jen tohle nedělej....
Vzít život se nemá,
Bůh se moc hněvá...
Nedal Ti jej proto,
bys zničila je pro co?
Nic není tak důležité, než život tvůj...
Je třeba zahodit minulost a žít přítomnosti.
Pokud si tě bude chtít minulost najít, najde si tě. Nemá cenu si sobě ubližovat, je třeba žít a užívat si života, jsi tady jen naskok. Pa a objímám.
27.03.2024 12:53:58 | Marťas9
Ono příchod svátků je vždy pro mě těžký. Každý to bere, že se sejde rodina a u mě se násobí smutek.
Velmi často o Velikonocích mám záchvaty pláče.
Je mi hodně smutno.
27.03.2024 12:59:49 | mkinka