Je to jen úhel pohledu
řekl a sebral jí naděje
jako když dětem berem nůž
(prý aby si neublížily)
Stojí tam ústa od medu
a vzduch se ještě chvěje
jak slovy plýtval tento muž
(prý aby si neublížila)
Smutky jsou doslovné
A rozchody jsou zrady
Z podlahy sbírá stříbrné
Jaká je cena Hamlete? Za teď a tady?
neberme dětem nože...nechme je ať poznají zda se s nimi dá krájet nebo říznout...
28.03.2024 09:10:45 | enigman