Na polštáři tvoje vůně
Prázdná náruč, touha pálící
V prach se mění
Tvůj obraz ve mně
Už nevidí tvé oči zářící
Mne, ženu….
Mou lásku ….
Moje srdce bijící
Čím jsem ti?
Nevím
Asi vědět nechci ani
Tak moc mi chybíš,
Polibky, tvé milování
Jak vzdálený jsi,
Nejsi k mání,
Ač tvoje hlava
Vedle na polštář se sklání