Život
Svět jako
špatně rozehraná karetní hra,
kde eso nepadá.
Paleta barev,
co malířka ze slz skládá
a uvnitř Baroko
i slova malá.
Ponurá výdejna
nesplněných přání.
Dívá se do zrcadla,
co budoucnost dá -
nemá zdání.
Otázky,
co strach odpovědět brání.
Mozek vypíná.
Ne.
Uvnitř prádelna.
Třes rukou
i samota dlaní.
Časté jsou splíny
i bolavé ztroskotání.
Hovoří melancholické básně
i zvětralé stěny.
Jen slabiky dají porozumění.
27.03. 2024
Přečteno 130x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, jort1, IronDodo, Frr, Paulín, Ondra, Marten, fisus, Dejvis, Kan, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)