Tak pojďme se na chvíli zastavit,
s pokorou v srdci modlitbu nechat znít...
Krásné a pohodové velikonoční svátky, Márty (*)
30.03.2024 13:41:53 | Emily Říhová
díky Márty, a požehnané svátky Ti přeju:*
29.03.2024 20:46:21 | Sonador
Vzácná přítelkyně, i Tobě svátky ve víře, hojnosti duchovní přeje Marty
29.03.2024 21:08:00 | kudlankaW
dobře do toho vidíš-díky Bohu jseš jinej****ST*
29.03.2024 19:43:08 | Frr
Ani nevíš, jak jsem si toho dnes vědomý.
I toho, jak velká je má nedostatečnost
Ale i záblesky toho, co nás dalece přesahuje, jsou nadmíru cenné
Dnes na procházce mezi stromy mě jímal zvláštní stesk a prázdnota
V myšlenkách jsem byl mimo čas na místě zvaném Golgota
29.03.2024 19:47:23 | kudlankaW