To, co vrylo se mi pod kůži.
To, co spálilo šedou mozkovou.
To vše, co zbylo z mé paměti.
Jen za vzpomínku bolavou...
Jako mladší, měl jsem spoustu snů.
Po nocích se modlil.
Asi další z posledních.
Necítím už múzu.
Ztracím se v těch básních.
Zapomínám na tu hrúzu.
Nenutí mě psát, už asi nikdy víc.
Zahodil jsem talent, nezbylo z něj nic.
Možná jsem jen dospěl
Payo co to je, no tak kurva prober se.
Co to v tobě umřelo?
Další touha, represe?
To něco ve mě umřelo.
Citim, že to tam není.
To, co mě pohánělo.
Uvnitř tam chybí.
Ten motor a jeho pohánění...
Veškerá touha, moje odhodlání...
Celá tahle sublimace...
Kurva payo co to je
Zas tě prosím seber se
Přestaň psát a začni žít
Přišel si o to nejlepší
Sežrala vše sublimace
Represe a recese
Moje hlava asi, ztratila se kdesi.
Zažila snad všechno, teď i sublimaci.
Zvládala to vždycky, až na represi...
Všechny moje texty, volání o pomoc
Moje přezdívka, volání o pomoc
Mojd chování, volání o pomoc.
Nemůžu přestat padat, prosím, pomoc
Takhle to vzniklo, NPPPP
A furt se to nelepší.
Pořád jsem v hajzlu.
Chybí odhodlání
Ztratil jsem víru
Poslední volání
Už nemám sílu
Jak jinak to mám ještě říct?
Že uz to prostě nezvládám?
Když vlastně nevím co to je
Jen že mě to už brzo sežere...
Je s tím už třeba něco dělat, ale ja nevím co
Nikdy to neřešil
Jenom přehlížel
Texty psal
Myslel že pomáhaj
Občas na to zapomenu
Doufám že už se neproberu