Byla jsem sama
A tvé zlozvyky se začaly propíjet do mé kůže
Možná jen naoko
Možná jen vodoznak
Promnutí rukou
A ten nekonečný třas
Proveď mě tvými zvraty a obraty
I když hladce by to mělo jít
Jako první
Kdyžtak závratě a statě to dokončí za nás
Až budeme skomírat
Až budeme komíhat
Až pak
Potom