Procítěná melancholie, Mkinko. Vznikla z ní krásná báseň.
07.04.2024 10:42:15 | cappuccinogirl
Děkuji za podporu a mám radost z tvého milého navštívení a přeji hezkou neděli z poricanskych nížin od kočiček Jacka a mkinky.
07.04.2024 10:43:18 | mkinka
Kočičkám posílám pohlazení a tobě přeji co nejpříjemnější den... venku je tak krásně, snad ta nádhera všude kolem vytáhne z dušiček aspoň trochu smutku...
07.04.2024 10:45:58 | cappuccinogirl