Další novorozenec
Narodil se nový den
já myslím
že je to bastard
Uřvané
uslintané
poměrně světlé dítě
řve cosi o krásném ránu
zatímco funím dřepy
abych zvládnul vykrokovat
průběžné zbytečnosti
co se ukrývají
v následujích hodinách
Jako šílený Turek
mě napadá představa
o přívětivé temnotě
která tohle bledý děcko
bez prolití krve
zpacifikuje
paci paci fikuje
tleskají unavené ručičky
co se už tak dlouhý čas
nemají pro koho natáhnout
Přečteno 99x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Jiří I.Zahradník, Psavec, Marťas9, cappuccinogirl, Iness, Marten
Komentáře (2)
Komentujících (2)