Bylo by hezké, kdyby existovalo takové místo,
kam můžeš přijít, když tě všechno omrzí.
A najít, když si prohlédneš data života,
vše, co jsi kdysi ztratil:
Klíče, brýle,
čepici, trsy vlasů,
knihu, co zapomněl jsem v autobusu,
telefon, co vypadl z bundy,
jména spolužáku, vtipy,
čas a kolo štěstí,
dětství... mládí,
básně napsané na tapetu,
a setkání s tebou.
Však, jen smutek z příchodu
na to místo plné krásy.
Prosím, kde jsi?
Stojím a čekám, jako předtím,
s pomačkanou kyticí.
Přišel jsem v naději,
že znovu Tě tam potkám.
Já bych teď hlavně...potřebovala najít slova...
Ale nedaří se... tak aspoň **
12.04.2024 21:15:23 | cappuccinogirl
Slova se těžko hledají, ale někdy i když je máme bojíme se je použít, aby nezranili
;-)**
12.04.2024 21:25:46 | Tomcat