Temné srdce
Černá díra v mém srdci
Jež veškeré emoce pohltila
Temnota vše zahltila
Cítím se prázdný
Jsem bez duše
Jsem bez emocí
Jsem bez přátel
Jsem jako robot jenž se snaží něco dělat
Avšak ho to nebaví a jen se dívá
Kdy přijde porucha má
Kdy přijde konec
Je na něco se těšit?
Ah asi vím
Já hledám konec