Kdysi jsme byli na vrcholu
a teď se hrozně divíme,
že následuje sešup dolů
a my se ještě culíme.
Čas nám zítřek vymlouvá
jak trhovec na trhu
minulost nás pomlouvá,
že byla jako z hororu.
Dnešek se divně pase
jak stádo tupých volů
na ošklivosti a kráse
při cestě do Mordoru.