Nejbližší kamarád
Smrt jenž daleká je
Avšak je přímo vedle mě
Mohu se s ní seznámit ihned
Nebo počkat pár let
Je na mě jestli ji pozvu
Rozhodnu já
Rohodnou lidé kolem
Rozhodne vesmír
Ale já mohu být první
Tak proč ji nepozvat
Když ona jediná chápe smysl
Smysl existence
Ona zná utrpení
Ona zná všechny hříchy
Avšak i ona může rozhodnout první
Tak konej a nech mě zhynout
Pomoz mi nalézt světlo na konci tunelu
Světlo, které mi ukáže správnou budoucnost
Tu temnou
Tu jedinou
Tu kterou si nakonec vybere každý