Anotace: Jen párslovná...rychlozamyšlení se. NIKDY SE NEPERTE S PRASETEM...PROTOZE SPINAVI BUDETE OBA. ROZDIL JE V TOM, ZE PRASETI SE TO BUDE LIBIT! Plati..plati...plati!!!!
*
Máš charakter
A slova
jako mocné
zbraně
*
Jen nereakce
-platí na ně-
...
Jsem beran a tak jdu často s hlavou proti zdi. Ale to co bolí je srdce. Ale pracuji na tom, abych tato slova,která jsou silná a pravdivá umělá žít.
20.04.2024 21:50:25 | Iva Borecká