Obraz života
Opráším pavučiny.
Už je to dávno,
co měla jsem
černou kočku.
Venku zima
a právě nejdou rýmy.
Přemlouvám stvoly
těla u rozházené peřiny
a ani nevím,
kdy stres skončí
a dá světlu znamení.
Tělo se bouří.
Neurózy
a roztržitost.
Dokážu ještě držet tužku?
I to je dost.
Venku létají ptáci
a já chcu k nim.
To hnízdo se vrátilo
a já jim rozumím.
Už mlčím,
protože i nic je vše.
Živote, tak píšu
se slzou na řase.
Miluji Tě.
Přečteno 95x
Tipy 30
Poslední tipující: Jan Kacíř, Misha, Chane, Niška, fisus, kozorožka, Marťas9, Paulín, IronDodo, Ondra, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)