Anotace: ...
nadherna... uplne citim ten pocit z volnosti v poli - jak ho znam, miluju ten pocit, kdyz si stoupnes do prostred polnacky, roztahnes ruce a vitr ti cucha vlasy aaa... :))
25.04.2007 19:40:00 | synthetic darkness
Je krásně lehká, je fakt pěkný cejtit ten klid co ti dávaj ty pole a k těm černejm lesům, otázkou je, jestli nějaké vůbec někdy byly a jestli trváš na tom že jo, tak už nejsou a to tý básničce dodává tu krásu.
15.04.2007 21:55:00 | Mráček
No... je to dost osobní. Takováhle díla lépe nehodnotit, protože autor je pak otřesen tím, že jej čtenář nechápe. Jistě, básně jsou vždy osobní, ale když osobnost nahradíš metaforou... člověk si z nich odnese víc) takhle si můžu jen říct: "Jo jasně, ona teď v sobě něco vyřešila... hmm..."
Chtělo by to trochu zapracovat na rytmu.
09.04.2007 10:24:00 | Ariana (Lori)