Anotace: …
Periferie jsou zcela bez pěších
absence kroužících ptáků vyděsí
vzdutá mračna opanovala nebe
ačkoli mám svetr přesto mě zebe
Mnohde dnes i centra měst zejí prázdnotou.. mračna v louži se odráží..pletenina větru neodolá.. na nebi krouží drony..:)
22.04.2024 22:41:11 | Svensen
Pravdu máš Tak buď zdrav
23.04.2024 20:06:55 | kudlankaW
Já nosím zimní bundu
22.04.2024 20:31:46 | mkinka
To chápu
22.04.2024 21:53:13 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?