Anotace: Ani nevím proč se to tak jmenuje nebo kde se to ve mě bere ale žít v iluzích už mě nebaví.
ještě v půlce sem myslel na 80% .. ale ten konec to zachránil... na tohle bych se taky hroozně moc rád jedný osoby zeptal :( co vlastně byla moje vina. proč...
30.06.2007 19:42:00 | niemante
Tak už tedy rozumím. A v tomhle případě už to do sebe zapadá. Nesmutni, ty jsi ta silnější !!!
05.04.2007 15:25:00 | Portobella
Dost dobrý, ale jen mi řekni... proč ten most? Nějak mi to nesedí, pochopila jsem že ten strach a bolest je spíš na tvé straně.
05.04.2007 13:03:00 | Portobella